Spuitcabine Verhuur

Spuitwerkzaamheden en cabine verhuur

Spuitcabine verhuur

Veel mensen in Nederland hebben een auto, brommer of motor. Nederlanders staan erom bekend veel waarde te hechten aan het uiterlijk van voertuigen , ze willen namelijk goed voor de dag komen met hun voertuig. Wanneer je op zoek gaat naar een tweedehands auto is de kleur van de auto vaak een punt dat de keuze kan maken tussen het kopen van de auto of het niet kopen van de auto. Wat je vaak ziet bij auto’s, brommers of motoren die al een aantal jaar oud zijn is dat de lak van deze voertuigen niet meer zo mooi is als bij de aanschaf van de auto. Veel mensen denken dat het niet de moeite waard is om een auto, brommer of motor een nieuwe lak te geven, aangezien de kosten hier vaak heel hoog van zijn. Met de dienst die wij aanbieden is het zelfs voor het oudste voertuig nog de moeite waard om het te laten spuiten. Wij verzorgen deze dienst in de vorm van een stofvrije spuitcabine. 

Met de professionele techniek die wij gebruiken heeft u binnen de kortste keren een voertuig zonder lakschade of een voertuig met een geheel nieuwe kleur. Onze professionaliteit op het gebied van spuitwerk en onze vaste lage tarieven zorgen ervoor dat zelfs de oudste voertuigen opnieuw gespoten kunnen worden. Met het gemak van onze spuitcabine heeft u zelf geen omkijken naar het opnieuw lakken van uw auto, alles gebeurd helemaal automatisch op een professionele manier. Deze spuitcabine laat er geen misverstanden over verstaan en kan zowel auto’s, brommers als motoren voorzien van een nieuwe laklaag. neer � pz����naar een tweedehands auto is de kleur van de auto vaak een punt dat de keuze kan maken tussen het kopen van de auto of het niet kopen van de auto. Wat je vaak ziet bij auto’s, brommers of motoren die al een aantal jaar oud zijn is dat de lak van deze voertuigen niet meer zo mooi is als bij de aanschaf van de auto. Veel mensen denken dat het niet de moeite waard is om een auto, brommer of motor een nieuwe lak te geven, aangezien de kosten hier vaak heel hoog van zijn. Met de dienst die wij aanbieden is het zelfs voor het oudste voertuig nog de moeite waard om het te laten spuiten. Wij verzorgen deze dienst in de vorm van een stofvrije spuitcabine. 

Voordelen van onze spuitcabine

 

Het voordeel van onze spuitcabine is dat de auto er als nieuw uitziet wanneer u gebruikt heeft gemaakt van onze diensten. Het opnieuw aanbrengen van een laklaag heeft veel voordelen. Zo is een auto met een nieuwe laklaag een stuk meer waard wanneer je deze tweedehands door wilt verkopen. Ook de verkoop van de auto zal met een nieuwe laklaag veel sneller gaan, tenslotte trekt de auto, brommer of motor meteen de aandacht met een nieuwe laklaag. Daarnaast is onze spuitcabine ook heel makkelijk wanneer u schade heeft gehad aan uw voertuig bij bijvoorbeeld een ongeluk of u bent komen te vallen met de brommer of motor. Met de spuitcabine valt later vrijwel niets meer te zien van deze schade en zal de auto, brommer of motor bijna als nieuw worden verkocht. Een ander voordeel van onze spuitcabine is dat het heel goedkoop is. Zo is onze spuitcabine niet alleen interessant voor voertuigen die heel jong zijn en dus nog veel waarde hebben, maar ook de oudere voertuigen kunnen voor een goedkope prijs gebruik maken van de spuitcabine.Spuitcabine prijzen

Wij staan bekend om onze vaste lagen prijzen op het gebied van spuitcabine verhuur. Met de prijzen die wij hanteren is het voor iedereen interessant om de overweging te maken tot het spuiten van de auto, brommer of motor.  U betaald bij ons slechts  € 75,- incl. BTW per uur voor de huur van een spuitcabine. Met het spuiten van uw auto, brommer of motor bent u snel klaar, het voordeel is dat u meerdere voertuigen binnen dat uur kunt spuiten. Wanneer u de spuitcabine voor een heel uur heeft gehuurd mag u daar ook het hele uur gebruik van blijven maken. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met uw buurman of kennis afspreken om gezamenlijk de spuitcabine voor een uur te huren. Hierdoor kunt u beide uw voertuigen spuiten en betaald u nog een veel lagere prijs. U kunt er ook voor kiezen om binnen dat uur een auto en een brommer, of een auto en een motor te spuiten, in dat geval heeft u meteen twee voertuigen die er als nieuw uitzien. Wanneer u slechts één voertuig wilt spuiten kunt u er ook voor kiezen om onze spuitcabine voor een halfuur te huren in plaats van een uur. De kosten voor het huren van de spuitcabine voor een halfuur bedragen € 40 ,- incl. BTW. De spuitcabine heeft een afmeting van 3.8 meter breed, 7 meter lang en de cabine heeft een hoogte van 3 meter. Doordat de spuitcabine zo hoog is heeft u naast de auto, brommer en motor ook de mogelijkheid om een kleine bus te spuiten met onze spuitcabine. Natuurlijk bestaan er naast de auto, brommer en motor nog veel meer voertuigen. Veel van deze voertuigen kunnen ook met onze spuitcabine gespoten worden. Wanneer u niet weet of uw voertuig gebruik kan maken van deze spuitcabine kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor het spuiten van uw voertuig te bespreken. Ook wanneer u de spuitcabine voor langere tijd wilt huren kunt u contact met ons opnemen zodat wij onze voordelige tarieven met u door kunnen spreken.

Wanneer u een spuitcabine van ons wilt huren kunt u dit het best een aantal dagen van te voren melden. Op deze manier weet u zeker dat de spuitcabine op deze dag voor u beschikbaar is. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wanneer de spuitcabine vrij is voor de verhuur. Wij zijn niet gebonden aan vaste tijden en zijn daardoor zeer flexibel in het vinden van een juiste datum samen met u. Doordat wij niet gebonden zijn aan vaste tijden kunt u op elk moment of elk gewenst tijdstip de werkzaamheden uitvoeren, neem contact met ons op voor meer informatie over onze voorwaarden en mogelijkheden.

Verf materiaal

De verf die gebruikt wordt door onze spuitcabine is van hoogwaardige merk. De verf die wij gebruiken is namelijk van het merk DUPONT, ook wel beter bekend als Vanesch verf. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid dat het afplakmateriaal en de grondverf zelf door u meegebracht kan worden. U dient wel de basis verf en lak af te nemen van AAENB om de kwaliteit en de houdbaarheid van onze spuitcabine te waarborgen.

 

 

 

 

Uitgebreid zoeken? Klik hier.

Winkelwagen
#
Betaalmethodes

In onze webshop kunt u op de volgende manieren betalingen verrichten.

  • Betaalmethodes
Waarom AAenB?
Aanmelden Nieuwsbrief

Uw e-mail adress blijft bij ons strict geheim en zal niet doorgegeven worden aan derden.